Gullpakka AS
alpakkakjøtt
alpakka
dyrevelferd
ureist
gårdsslakteri
kjøtt
spekemat
pølser
Alpakkakjøtt har en mild smak – en mellomting av hjort og storfe – og minner om kalvekjøtt. Det er magert, proteinrikt og med lavt kolesterol. Kjøttet tar godt til seg krydder og tilbehør, og passer til mange retter.
For best resultat stekes kjøttet til kjernetemperatur 49–50 °C, ta av varmen og la kjøttet hvile til 54–55 °C.
Hos oss står dyrevelferd i fokus. Alpakkaene lever et stressfritt liv i flokk ute hele året, og hele dyret tas i bruk – fra kjøtt og innmat til skinn og ull som blir til garn og plagg.
Vi tilbyr fileter og utvalgte stykningsdeler, grillpølser i tillegg til spesialiteter som spekemat.
Du vil finne oppskrifter med alpakkakjøtt på vår hjemmeside.
Ringstadhavna 14, 1667 Rolvsøy
Produkter

Indrefilet av alpakka429,00 kr

Ytrefilet av alpakka471,00 kr

Entrecôte av alpakka212,00 kr

Grillpølser av alpakka - Rødvinsmarinert 3pk120,00 kr

Spekepølse av alpakka med hel grønnpepper229,00 kr

Speket lår av alpakka267,00 kr
