REKO-ringen Moss
Velg produsent

Lokale kvalitetsprodukter rett fra gården.
Kjøtt fra stressfrie dyr som går ute hele året.
Slaktes på gårdens eget gårdsslakteri.
Alpakkakjøtt har en mild smak – en mellomting av hjort og storfe – og minner om kalvekjøtt. Det er magert, proteinrikt og med lavt kolesterol. Kjøttet tar godt til seg krydder og tilbehør, og passer til mange retter.
For best resultat stekes kjøttet til kjernetemperatur 49–50 °C, ta av varmen og la kjøttet hvile til 54–55 °C.
Hos oss står dyrevelferd i fokus. Alpakkaene lever et stressfritt liv i flokk ute hele året, og hele dyret tas i bruk – fra kjøtt og innmat til skinn og ull som blir til garn og plagg.
Vi tilbyr fileter og utvalgte stykningsdeler, grillpølser i tillegg til spesialiteter som spekemat.
Du vil finne oppskrifter med alpakkakjøtt på vår hjemmeside.

Debiogodkjent småskala produsent.
Mølle Haugen ligger idyllisk til ved gamle Sandbekk Mølle. Hos oss er det bier, høner, grønnsaker, bær og frukt. I tillegg høster vi alt vi kan finne i naturen.
Debiogodkjent småskala produksjon og foredling.
